Ingrediente
La aceasta reteta, am aplicat spusele lui Lavoisier(nimic nu se pierde, ci totul se transforma). Pt ca mi-a ramas pandispan de la niste figurine si nu am vrut sa renunt la el, m-am gandit sa-l folosesc intrun anumit mod, la aceste bilute colorate. Pt ca pandispanul era putin, am folosit si un pachet mic de biscuiti petit beurre. Daca nu aveti pandispan, puteti folosi de la inceput biscuiti(1 pachetel mic=140 g). Daca doriti o cantitate mai mare de bilute, mariti cantitatile de ingrediente. Este o reteta usoara si usor de adaptat, nu se poate sa nu reuseaca. Deci avem nevoie de 280 g biscuiti sau pandispan (sau cele 2 ingrediente amestecate, dar sa fie aprox 280 g), 1/4 pachet margarina, 2 linguri cacao, 1 sau 2 linguri zahar pudra, 1 esenta rom, sirop preparat dintro cescuta de apa la care am adaugat 1 lingura de zahar, 2 bomboane de menta si 2 de lapte pt aroma, la foc mic pana la dizolvarea bomboanelor (fiindca nu am avut zahar vanilat), coaja de la o mandarina(mie mi se pare mai aromata), nuca de cocos colorata.
Dificultate: Redusa | Timp: 35 min
20 voturi
Anastasia (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010
Lenuta, i-mi place platoul :)) ce bine s-ar potrivi la un tort :) pup si fur o biluta de pofta !
constanta proca (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010
O bunatate !
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 12 februarie 2010
Foarte bune!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010
Multumesc pt incredere sunt usor de realizat, nu dau gres.
mac myra (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010
Foarte simple si desigur delicioase.
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010
Mariela, foarte ingenioasă reţetă şi o notă e culoare uşor de obţinut! Felicitări!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010
Ce bine arataaaa!!! Felicitari!
lumi (Chef de cuisine) , 07 ianuarie 2010
sunt tare aspectoase si economice! Eu adaug si nuca visine din visinata