Luam un castron si rasturnam toate ingredientele.
Invirtim bine pina obtinem o compozitie tare.
Punem cuptorul la incins la 210 grade sus si jos.
Acoperim tava cuptorului cu o hirtie speciala.
Formam bilele si le punem in tava,separate un pic.
Bagam la cuptor si il coborim la 170 de grade timp de 20-30 minute.
Servim rece si dupa plac.Putem sa servim cu frisca.
Mentiuni-albusul de ou poate fii facut spuma inainte de al amesteca cu zaharul si cocosul.Eu nu l-am batut si cind am bagat in cuptor a inceput sa iasa putin albusul de dedesupt.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii