Bile din cocos.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Bile din cocos.

Ingrediente

  • Este o reteta simpla si usor de preparat si buna!
  • 300 g albus de oua(9 albusuri)
  • 300 g cocos
  • 300 g zahar

Mod de preparare

Luam un castron si rasturnam toate ingredientele.

Invirtim bine pina obtinem o compozitie tare.

Punem cuptorul la incins la 210 grade sus si jos.

Acoperim tava cuptorului cu o hirtie speciala.

Formam bilele si le punem in tava,separate un pic.

Bagam la cuptor si il coborim la 170 de grade timp de 20-30 minute.

Servim rece si dupa plac.Putem sa servim cu frisca.

Mentiuni-albusul de ou poate fii facut spuma inainte de al amesteca cu zaharul si cocosul.Eu nu l-am batut si cind am bagat in cuptor a inceput sa iasa putin albusul de dedesupt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise