Luam un castron si rasturnam toate ingredientele.
Invirtim bine pina obtinem o compozitie tare.
Punem cuptorul la incins la 210 grade sus si jos.
Acoperim tava cuptorului cu o hirtie speciala.
Formam bilele si le punem in tava,separate un pic.
Bagam la cuptor si il coborim la 170 de grade timp de 20-30 minute.
Servim rece si dupa plac.Putem sa servim cu frisca.
Mentiuni-albusul de ou poate fii facut spuma inainte de al amesteca cu zaharul si cocosul.Eu nu l-am batut si cind am bagat in cuptor a inceput sa iasa putin albusul de dedesupt.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii