Intr-un vas amestecati nuca de cocos cu cacao si zaharul farin;
Topiti untul fara al incalzii prea mult si adaugati peste acesta frisca lichida,omogenizati dupa care adaugati aceasta compozitie in vasul cu amestecul de mai sus;
Amestecati totul,va rezulta o compozitie destul de lipicioasa din care ve-ti obtine cam 20-25 bilute;
Asezati bilutele pe un platou dupa care le introduceti pt 30 minute in frigider;
Intre timp topim ciocolata,infingem cate o scobitoare in biluta ,o trcem prin ciociolata topita,le trecem prin nuca de cocos si le introducem din nou in frigider timp de 30 minute;
Dupa gust nuca de cocos de decor o puteti inlocui cu nuca macinata sau picaturi de ciocolata alba si neagra!
Si de ce nu, putem pregatii un cadou gustos pt cei dragi cu aceste bilute ,in pungute transparente, pt sarbatorile de iarna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii