Bilute cu nuca de cocos si ciocolata

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Bilute cu nuca de cocos si ciocolata

Ingrediente

  • -200g de cocos
  • -100g frisca lichida
  • 70g zahar farin
  • 70g unt topit
  • -50g cacao
  • pt decor:
  • -200g ciocolata cu lapte
  • -nuca de cocos

Mod de preparare

Intr-un vas amestecati nuca de cocos cu cacao si zaharul farin;

Topiti untul fara al incalzii prea mult si adaugati peste acesta frisca lichida,omogenizati dupa care adaugati aceasta compozitie in vasul cu amestecul de mai sus;

Amestecati totul,va rezulta o compozitie destul de lipicioasa din care ve-ti obtine cam 20-25 bilute;

Asezati bilutele pe un platou dupa care le introduceti pt 30 minute in frigider;

Intre timp topim ciocolata,infingem cate o scobitoare in biluta ,o trcem prin ciociolata topita,le trecem prin nuca de cocos si le introducem din nou in frigider timp de 30 minute;

Dupa gust nuca de cocos de decor o puteti inlocui cu nuca macinata sau picaturi de ciocolata alba si neagra!

Si de ce nu, putem pregatii un cadou gustos pt cei dragi cu aceste bilute ,in pungute transparente, pt sarbatorile de iarna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise