Este un aperitiv gustos, variat , usor si rapid de preparat.Totul depinde de gusturi si de ce aveti la indemana.
Amestecam toate ingredientele pana obtinem o pasta omogena. Daca nu va grabiti puteti tine cca o ora compozitia la frigider inainte de a modela bilutele.Eu le-am modelat imediat si le-am servit dupa cca jumatate de ora...
Formam bilutele in functie de marimea dorita pe care le putem “tavali” prin patrunjel tocat, marar, menta, boia de ardei dulce, seminte de mac, susan, masline, sunculita tocata marunt, somon maruntit etc.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii