Se amesteca untul cu zaharul, galbenusul de ou pana se omogenizeaza, apoi se adauga amidonul.
Se amestecă untul cu zahărul, gălbenușul de ou până se omogenizează, apoi se adaugă amidonul, praful de copt și făină, amestecându-se până ce se înglobează toate ingredientele.
Aluatul obținut se lasă la odihnă cca. 60 de minute.
Între timp se amestecă cafeaua instant cu laptele și gălbenușul de ou.
După ora de odihnă, aluatul se întinde într-o foaie, relativ de subțire, se taie în formă de biscuți, iar jumătate din biscuți se ung cu amestecul de cafea instant.
Se crează motive, adică modele :D, cu furculița, după imaginația dvs;) apoi se pun la copt cca. 15 minute, la 180 grade.
După ce s-au copt biscuiții, se ung cu Nutella, apoi se unesc câte doi, se dau prin dulceață de caise și semințe de susan.
Spor și poftă bună!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii