Se amesteca toate ingredientele(margarina se amesteca cu zaharul apoi se adauga ouale, coaja de la lamaie,esenta si faina amestecata cu praf de copt). Se framanta bine si va iesi un aluat elastic bun de modelat. Eu am folosit o forma (in genul formei de nuci), dar daca aveti forme la masina de tocat este si mai bine (vor iesi biscuitii spritati,biscuiti care puteti sa ii bagati in ciocolata la un capat), sau puteti intinde o foaie si sa ii taiati in diferite forme. Timpul este diferit de modul in care alegeti sa ii faceti, eu am sa scriu timpul in care i-am facut eu.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii