Biscuiti arlechini

Timp pregatire
85 minute
Complexitate
redusa
Biscuiti arlechini

Ingrediente

  • -200 g unt
  • -350 g faina
  • -120 g zahar pudra
  • -un ou
  • -150 g mix de fructe conifiate
  • -coaja rasa de la o lamaie
  • -un varf de cutit de sare

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul. Se adauga oul.Se amestica bine si se adauga faina amestecata cu sarea,coaja rasa de lamaie si fructele conifiate.Amestecam bine,dupa care framantam cu mana.Punem aluatul pe o folie alimentara si ii dam forma de rulou. Strangem folia (am presarat-o cu zahar tos), ca la salamul de biscuiti si punem la congelator pentru o ora.

Dupa ce aluatul a stat la congelator,il vom taia in rondele groase,cam de 5 mm.

Punem biscuitii intr-o tava, usor presarata cu faina si dam la cuptorul de dinainte incins, la foc mediu, cam 10-15 min.Trebuie sa ramana albi, sa nu se rumeneasca.

Sant grozavi alaturi de o cana cu ceai de fructe de padure!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise