1. Pentru aluat, incalzeste cuptorul la 180°.Amesteca untul/margarina cu ambele feluri de zahar pana ce devine pufos.Adauga oul si vanilia si bate-le.Adauga untul de arahide si amesteca.Intr-un bol separat, amesteca faina cu bicarbonat si sare.Adauga-le in amestecul cu unt si amesteca-le bine.Intr-o tava de copt pune cate o lingura plina de aluat si cu o furculita data cu faina, fa pe biscuiti forme de plasa (ca la placinte).Coace biscuitii timp de 9-11 minute, pana incep sa se coloreze pe margini.
2. Pentru umplutura, intr-o tigaie inalta, topeste untul pe foc mediu.Adauga ambele feluri de zahar si da focul mai tare.Amesteca pana ce s-au topit si fac bule.Adauga romul (ai grija la flacari).Adauga scortisoara.Adauga bananele si amesteca pentru a le imbraca in sos.Pune-le deoparte.
3. Amesteca crema de branza cu untul de arahide pana ce devine moale.Fa bananele piure, adauga-le in amestecul cu crema de branza si amesteca pana ce amestecul devine moale.Pune amestecul obtinut la frigider pentru 20 minute.
4. Pentru a face sandwich-uri ia un biscuite, unge-l cu amestecul cu crema de branza, iar deasupra pune un alt biscuite.Repeta procedura cu biscuitii ramasi.Optional, se pot servi alaturi de sirop de artar.
:) Pentru mai multe retete noi delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii