Ingrediente
Ce-ti trebuiesc?, - 200gr biscuiti de Petit Beurre, - arome dupa bunul plac, - sarlota la plic ori facuta de casa, - fructe proaspete, pentru ca sunt aromate si de sezon, am pus capsuni, - un plic de gelatina, - 100 gr unt, - 700ml lapte, - 1 lingura zahar
Dificultate: Medie | Timp: 1h 10 min
4 voturi
Mod de preparare
Pentru ca nu am un aragaz cu multe "ochiuri" (doar o plita), asa ca am ales varianta de a face sarlota de la plic, stiu ca sanatoasa nu este, dar astfel am mai redus din timpul de lucru. 2 plicuri de sarlota cu aroma de capsuni, am adaugat 700ml lapte rece si am amestecat constant pana s-a omogenizat, am pus o lingura de zahar deoarece praful deja avea in continut asa ceva, am amestecat pe "foc" pana s-a topit zaharul si am lasat un pic sa se mai raceasca crema.
Am preparat gelatina cu 250 ml suc de la capsuni si 250 ml apa si praful de gelatina cu aroma de capsuni, dupa ce sarlota a fost pusa peste biscuiti, am adaugat capsunile taiate pe jumatate, cele mici lasandu-le intregi, am rasfirat uniform sucul gelatinos peste compozitie si l-am pus la frigider pentru cateva ore. Se poate servii si cu frisca!
Pofta Buna!