Frecam margarina cu zaharul, pana devine o crema ,apoi adaugam oul, esenta de vanilie si amestecam bine.
Separat cernem faina si praful de copt, le amestecam si le adaugam peste compozitia de margarina, punem si menta maruntita si amestecam bine. Formam bilute pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si pudrata cu faina. Le coacem la foc mediu aprox 20-25’.
Se pot consuma imediat ce se racesc, vor fi putin crocanti, dar dupa 1-2 zile sant sfaramiciosi si foarte buni simtindu-se gustul minunat al mentei.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii