Intr-un bol, punem untul usor topit si zaharul.
Intr-un bol, punem untul usor topit si zaharul. Mixam pana cand se incorporeaza cele doua ingrediente. Adaugam oul, 1-2 lingurite de miere, praful de sare si esenta de vanilie. Mixam pana cand amestecul devine omogen iar apoi adaugam colorantul. Colorantul meu a fost rosu, dar s-a transformat in roz. :) Adaugam faina si mixam usor pana se incorporeaza. Scoatem aluatul pe masa de lucru si il framantam putin. Aluatul trebuie sa fie moale, dar nelipicios. Presaram faina peste aluat si pe masa de lucru. Cu un sucitor, intindem aluatul, iar apoi incepem sa decupam cu ce forma dorim. Tapetam o tava cu hartie de copt si asezam biscuitii in tava. Mie mi-au intrat 25 de biscuiti in tava. Am copt 2 tavi. Introducem tava in cuptor si o lasam la 170 grade C (sau treapta 2), timp de 10-15 minute, sau pana cand biscuitii se rumenesc usor la suprafata. Verificam des biscuitii ca sa nu se arda. Decoram biscuitii cu bombonele (bomboanele au fost lipite cu miere). Noi i-am servit cu miere si lapte cald. Sunt deliciosi!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii