Intr-un castron mare se combina faina,zaharul,praful de copt si sarea.Se adauga grasimea vegetala si se amesteca pana cand devine sfaramicioasa.Se bate oul cu laptele;se adauga peste si se amesteca doar pana se inmoaie.
Se rastoarna aluatul pe o suprafata usor presarata cu faina;se intinde intr-o foaie groasa de un cm.Se decupeaza cu un tipar rotund de biscuiti.Se pun pe o tava de copt.Se coc 10-12 minute.Se servesc calzi.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii