Ingrediente
355 g zahar, 230 g seminte de susan, 175 g faina, 1 lingurita ghimbir proaspat ras, 125 ml suc de lamaie, 125 g unt topit, Crema de branza cu ghimbir:, branza dulce, 4 ling zahar, 1 ling ghimbir, 2 ling frisca, vanilie
Dificultate: Medie | Timp: 3h
13 voturi
Mod de preparare
Alunatul arata ca cel de clatite.
Se tine la frigider 1-2 ore pana se incheaga
Cuptorul se incinge bine
Cu o spatula se ia un pic de aluat si se intinde in tava tapetata cu foaie de copt in cercuri de 6 cm subtiri de 2 milimetri, ele se vor dubla la copt ca diametru.
Se coc 4 minute, Cand sunt gata se scot din cuptor, se desprind cu grija de hartie si cat sunt fierbinti, se pun pe un facalet pentru a lua forma de chips sau se pot rula si forma mici cornete.
Se pot servi cu crema de branza cu ghimbir
Alexandrina (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009
Si mie imi plac.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 iunie 2009
Arata tare bine.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 iunie 2009
Arata minunat si cred ca sunt si gustosi...