Biscuiti cu unt

Se bate untul pana devine cremos.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Biscuiti cu unt

Ingrediente

  • - 200 g unt gras la temperatura camerei
  • - 60 g zahăr pudră
  • - 1 plic zahăr vanilat
  • - 1 linguriță esență sau extract de vanilie
  • - 260 g făină
  • - 1/2 linguriță sare

Mod de preparare

Se bate untul până devine cremos, apoi se adaugă zahărul și vanilia și se mai bate 2 minute.

Se amestecă făina cu sarea, apoi se adaugă peste unt și se încorporează.

Aluatul obținut se acoperă cu folie alimentară și se refrigerează 1 oră.

După ce a stat la rece, modelați aluatul pe blatul de lucru tapetat cu făină, într-o foaie de grosimea de 5 mm.

Tăiați aluatul în ce formă doriți și coaceți timp de 10 minute.

Decorați după bunul plac.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise