autor:

Georgiana Cosac

» » , , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse, Prajituri

Biscuiti de casa

Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iunie 2010

Ingrediente
12 linguri de lapte, 12 linguri de ulei, 12 linguri de zahar, 2 oua, 1 lingurita bicarbonat, mac, faina cat cuprinde.

Dificultate: Redusa Timp: 2h

60 voturi

Mod de preparare

Se amesteca zaharul cu ouale, praful de copt, laptele si uleiul. Se imparte compozitia in doua parti. Intr-una am pus mac si pe cealalta am lasat-o simpla. Se adauga faina cat cuprinde. Se lasa intr-o folie de plastic cam 30 de minute la frigider. Se intinde o foaie groasa de 5 mm. Se decupeaza biscuitii cu forme diverse. Se unge cu ulei o tava, se aseaza biscuitii. Tava se da la cuptor pentru aproximativ 10 minute, la 180°C.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Biscuiti de casa

Biscuiti de casa

Intr-un bol se bate oul spuma cu zaharul apoi se adauga pe rand si amestecand untul, smantana, esentele

1 vot    2 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Biscuiti De Casa

Biscuiti De Casa

Intr-un castron mixati untul cu zaharul pana ce acesta devine pufos. Adaugati oul si esenta de

16 voturi    3 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Mi-aduce aminte de copilarie. Bunica mea imi facea asa si erau deliciosi.

  • mia

    mia (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Buni biscuiti tai,am salvat reteta.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

    Foarte gustosi!

Dificultate

Redusa

Timp

2h

60 voturi

Ingrediente

  • 12 linguri de lapte
  • 12 linguri de ulei
  • 12 linguri de zahar
  • 2 oua
  • 1 lingurita bicarbonat
  • mac
  • faina cat cuprinde.

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana Cosac
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Apa si zaharul se fierb pe foc mic pana cand zaharul se topeste complet. Laptele si cacaoa cernute

130 voturi    7 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, dupa care se adauga treptat zaharul, macul,

222 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa.

14 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Mi-aduce aminte de copilarie. Bunica mea imi facea asa si erau deliciosi.

Retete

din Prajituri

Pandispan cu zmeura si mure Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale. Batem albusurile spuma cu 6 linguri de zahar. Batem si galbenusurile cu celelalte 2 linguri de zahar. Amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura Sumegy