Intr-un castron mixati untul cu zaharul pana ce acesta devine pufos.
Adaugati oul si esenta de vanilie apoi amestecati bine pana ce obtineti o pasta omogena.
Cerneti faina si incorporati-o putin cate putin in crema de unt.
Tapetati o tava de cuptor cu hartie de copt sau putin unt si faina, apoi cu ajutorul unui sprit formati biscuitii in formele dorite.
Coaceti in cuptorul incins la 180 C/350 F/ gaz 4 pentru 25 de minute sau pana ce biscuitii devin aurii. Stati cu ochii pe bisuiti deoarece acestia se coc destul de repede si nu vreti sa se arda si sa se usuce prea rau.
POFTA BUNA!!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii