Biscuiti de casa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Biscuiti de casa

Ingrediente

  • 150 gr unt
  • 160 ml lapte
  • 1 ou
  • 200 gr zahar
  • 1 praf de copt
  • 1 vanilie
  • 100 gr faina de orez
  • 500 gr faina alba
  • un varf de lingurita de sare

Mod de preparare

Untul se mixeaza cu zaharul vanilia si sarea bine dupa se adauga si oul mai mixati inca 2-3 min apoi adaugati laptele si fainurile si praful de copt si incepeti sa framantati la mana o coca cit sa o puteti intinede pa masa de lucru sa lucrati cu ia.

Taiati patrate cu o rola zimtata daca aveti (eu nu am avut si am taiat cu cutit normal)si gauriti,eu am facut gauri cu un bat de frigaruie cu varfu dar daca voi aveti din aceia profesionista e si ai bine.

Ii dati la cuptorul bine incins avand grija sa nu se arda ca se coc foarte repede.

Va doresc pofta buna si va astept cu noi inpresi.

P.S mir la faina mia trebuit 500 si un pic asa ca daca vedeti ca mai e nevoie de faina mai adaugati o manuta.

Pofta buna va doresc!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise