autor:

Eileen

» » Dulciuri diverse

Biscuiti de ciocolata

Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 25 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 25 ianuarie 2012

Ingrediente
Craciun fara biscuiti cu ciocolata sau fursecuri pentru mine nu exista, asa ca am incercat reteta acesta si imi plac tare mult, chiar daca eu nu prea sunt cu dulciurile. I-am lasat un pic mai mult in cuptor, ceea ce nu va recomand, dar cumnatei mele ii plac tare mult asa, deci fiecare dupa gusturi:), , 250g faina, O jumatate lingurita bicarbonat, O jumatate lingurita sare, 170g unt nesarat topit, 150g zahar brun fin, 50g zahar alb, Jumatate lingura esenta vanilie, Un ou, Un galbenus, 200g fulgi de ciocolata neagra si cu lapte

Dificultate: Redusa Timp: 1h

15 voturi

Mod de preparare

Incingeti cuptorul la 170 grade. Amestecati faina cu bicarbonatul si sarea.
Intr-un bol mixati untul topit, zaharul brun si cel alb pana se topeste. Adaugati esenta de vanilie, oul si galbenusul pana devine cremos. Adaugati ingredientele uscate si amestecati pana se incorporeaza bine. Adaugati fulgii de ciocolata cu o lingura de lemn.
Pe o tava cu hartie de copt, puneti o lingura din aluat fara a o apasa cu lingura. Lasati 8 cm intre biscuiti pentru ca se vor intinde in tava. Mie mi-au intrat 4 in tava si am facut in jur de 16.
Lasati 15-17 minute pana marginile sunt usor aurii. Nu va ingrijorati daca sunt moi in centru, ii lasati afara in tava 2 minute si se vor intari apoi ii luati si ii puneti pe un fund de lemn.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Biscuiti moi cu ciocolata

Biscuiti moi cu ciocolata

Întâi am topit ciocolata împreună cu untul pe baie de aburi, și am lăsat să

4 voturi    1 comentariu
20 min
Dulciuri diverse
Ciocolata falsa cu biscuiti

Ciocolata falsa cu biscuiti

Fierbi laptele cu margarina. Separat amesteci zaharul cu cacaoa si le adaugi in vasul cu lapte. Iei

2 voturi    3 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

  • 6 comentarii

  • Oana Maria Ilie , 06 decembrie 2015

    sa inteleg ca dintr-o portie iasa cam 16 biscuiti?

  • Constantin_Rotariu

    Constantin_Rotariu (Bucatar) , 19 octombrie 2014

    Incingeti cuptorul la 170 grade. Amestecati faina cu bicarbonatul si sarea. bol mixati untul topit, zaharul brun si cel alb pana se topeste. Adaugati esenta de vanilie, oul si galbenusul pana devine cremos. Adaugati ingredientele uscate si amestecati pana se incorporeaza bine. Adaugati fulgii de ciocolata cu o lingura de lemn. Pe o tava cu hartie de copt, puneti o lingura din aluat fara a o apasa cu lingura. Lasati 8 cm intre biscuiti pentru ca se vor intinde in tava. Mie mi-au intrat 4 in tava si am facut in jur de 16. Lasati 15-17 minute pana marginile sunt usor aurii. Nu va ingrijorati daca sunt moi in centru, ii lasati afara in tava 2 minute si se vor intari apoi ii luati si ii puneti pe un fund de lemn.

  • Mathe_Karoly

    Mathe_Karoly (Chef de cuisine) , 23 decembrie 2013

    felicitari, bravo,.,

    • Karoly Mathe , 23 decembrie 2013

      imi place, like&share, particip.

    • kok miori

      kok miori (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2013

      Buna reteta si eu am o reteta de fursecuri cu picaturi de ciocolata, foarte buna si usoara, se poate pregati cu copii.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 iulie 2012

      Un desert minunat!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

15 voturi

Ingrediente

  • Craciun fara biscuiti cu ciocolata sau fursecuri pentru mine nu exista
  • asa ca am incercat reteta acesta si imi plac tare mult
  • chiar daca eu nu prea sunt cu dulciurile. I-am lasat un pic mai mult in cuptor
  • ceea ce nu va recomand
  • dar cumnatei mele ii plac tare mult asa
  • deci fiecare dupa gusturi:)
  • 250g faina
  • O jumatate lingurita bicarbonat
  • O jumatate lingurita sare
  • 170g unt nesarat topit
  • 150g zahar brun fin
  • 50g zahar alb
  • Jumatate lingura esenta vanilie
  • Un ou
  • Un galbenus
  • 200g fulgi de ciocolata neagra si cu lapte

Raporteaza reteta

Retete
de Eileen
Cookies cu ciocolata

Cookies cu ciocolata

Se incinge cuptorul la 170 grade. Frecam bine untul cu tot zaharul pana acesta se topeste si nu se

1 vot    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Varza a la Cluj cu afumatura

Varza a la Cluj cu afumatura

Varza se taie fideluta, se pune sare si se lasa o jumatate de ora. Se scurge de zeama si se pune

35 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de salata cu costita

Ciorba de salata cu costita

Se fierb ceapa, telina, morcovii, pastarnacul intr-o oala cu 4 litri de apa cu putina sare. Dupa

4 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Constantin_Rotariu (Bucatar)

Incingeti cuptorul la 170 grade. Amestecati faina cu bicarbonatul si sarea. bol mixati untul topit, zaharul brun si cel alb pana se topeste. Adaugati esenta de vanilie, oul si galbenusul pana devine cremos. Adaugati ingredientele uscate si amestecati pana se incorporeaza bine. Adaugati fulgii de ciocolata cu o lingura de lemn. Pe o tava cu hartie de copt, puneti o lingura din aluat fara a o apasa cu lingura. Lasati 8 cm intre biscuiti pentru ca se vor intinde in tava. Mie mi-au intrat 4 in tava si am facut in jur de 16. Lasati 15-17 minute pana marginile sunt usor aurii. Nu va ingrijorati daca sunt moi in centru, ii lasati afara in tava 2 minute si se vor intari apoi ii luati si ii puneti pe un fund de lemn.

Retete

din Dulciuri diverse

Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca) Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca)

Mai intai ne vom ocupa de prune, apoi de aluat. Amestecam zaharul brun cu o lingura de scortisoara.Prunele dupa ce au fost spalate si

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese amare cu menta Dulceata de cirese amare cu menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar, se adauga o lamaie taiata cubulete si un

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Rulada cu gem