Este f simplu.
Se amesteca totul f bine, in afara de ovaz si apa. Dupa ce totul este bine amestecat se pun fulgii de ovaz si se amesteca si ei dar fara sa se striveasca prea tare.
Apa se adauga dupa aceea daca este nevoie,pt a lega ingredentele impreuna(daca este prea uscat aluatul).
Compozitia de pus in tava nu trebuie sa fie lichida.
Se pun in cuptor cu lingura pt 20 minute la 350F (180C) sau 325F daca cuptorul e f bun.
Copii ii adora.
Sunt deliciosi.
Pofta buna.
PS. uita-ti un articol despre proprietatile ovazului pt copii si adulti
http://diversificare.ro/alimente/2012/06/fulgi-de-ovaz-integral-cei-mai-nutritivi-dintre-cereale/
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii