Biscuiti fragezi umpluti cu crema de castane

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Biscuiti fragezi umpluti cu crema de castane

Ingrediente

  • aluat;250 g faina alba,2 oua+1 galbenus,150 g unt,esenta rom,120 g zahar pudra
  • crema;50 g unt,5 linguri de piure de castane,o lingura de zahar pudra
  • decor;zahar pudra

Mod de preparare

Se mixeaza untul moale la temperatura camerei apoi se mixeaza cu zaharul pudra,galbenusul,ouale adaugate cate unul,esenta si faina cernuta.

Se mixeaza bine pana obtinem un amestec omogen pe care il bagam intr-un celofan,30 de minute la frigider.

Se scoate aluatul de la rece si se intinde intr-o foaie de 0,5 cm grosime din care decupam cu o forma biscuitii care se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt si se da la copt in cuptorul incins,cca 15-20 minute,la inceput 5 minute la foc iute apoi la foc potrivit.

Crema;

Se mixeaza bine untul cu o lingura de zahar pudra apoi se adauga piureul de castane si se da la rece 15 minute dupa care se umplu biscuitii unind 2 cate 2 dupa ce am uns cu un pic de crema Se decoreaza cu zahar pudra

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni