Se framinta toate componentele impreuna(se poate si cu mixerul) se face un aluat si se lasa la rece ptr 30 de minute.
Se incalzeste cuptorul la 170 de grade si se tapeteaza o tava cu pergament.Se scoate aluatul din frigider se prelucreaza nu prea mult si se fac biscuiti de lungimea unui deget.Se aseaza pe tava si se coc 25 de minute pina devin aurii.Se pot presara cu zahar pudra sau se pot muia in crema de ciocolata si astfel sint mai deosebiti. Eu le-am pudrat cu zahar si erau foarte gustosi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii