Amestecam untul moale cu zahrul,omogenizam si adaugam oul intreg,continuam sa amestecam;
Cernem faina o adaugam in compozitia de mai sus iar la sfarsit ciocolata taiata fin cu cutitul sau data prin razuitoare;obtinem o coca mai moale pe care o vom lasa in frigider timp de 30 minute;
Trecute aceste 30 minute intindem blatul intre 2 foi de hartie de cuptor,in modul acesta vom evita ca biscuitiisa se lipeasca de fund,masa,etc,ii asezam in tava pregatita cu hartie si ii introducem in cuptorul cald 170°C timp de 15-20 minute;
Sunt ideali pt micul dejun de San Valentino!!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii