Biscuiti pufosi cu iaurt

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Biscuiti pufosi cu iaurt

Ingrediente

  • 300g faina
  • 1|2 plic de praf de copt
  • 120g zahar
  • 1 galbenus de ou
  • 125g iaurt normal
  • 100g unt
  • vanilie

Mod de preparare

Untul moale il batem cu zaharul pana devine o crema,adaugam oul,amesctecam bine,

Separat amestecam faina cu praful de copt si vanilia,si le tinem deoparte;

In compozitia de unt incorporam,iaurtul,si amestecul de faina;

vom obtine o coca lipicioasa pe care o vom infasura in folie de plastic si-o vom tine in frigider timp de 30 minute;

Scoatem coca din frigider,si modelam mingiute mici pe care le vom aseza intr-o tava tapetata cu hartie si le vom coace 15 minute in cuptorul cald 180°C;

Sunt delicioase si merg minunat cu o cafeluta la micul dejun!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise