Se amesteca toate ingredientele (untul trebuie sa fie tinut in bucatarie)
Se lucreaza doar cu furculita, ca sa nu se inmoaie untul de la caldura mainii si aluatul arata ca niste frecatei bine infainati. Se da la rece pentru o jumatate de ora.
La masina de tocat manuala se monteaza dispozitivul prin care se fac biscuitii si se pune aluatul, cate putin si se apasa usor. Biscuitii vor iesi foarte frumosi , cu tepi, se pot face bastonase si coronite .
Se coc la foc mijlociu 25 de minute, nu se deschide usa cuptorului timp de 15 minute .
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii