Topim untul, adaugam lingura de smantana,apoi zaharul,amestecand continuu pe foc pana se topeste zaharul.
Luam vasul de pe foc si adaugam fructele confiate, migdalele felii si lingura de faina,Amestecam bine.Lasam sa se racoreasca putin apoi luam cu lingura din compozitie si punem in formele de briose in care am pus hartiute. Nu punem multa compozitie, trebuie sa fie stratul subtire sub forma unui biscuite.Apasam putin compozitia in formele de briose, apoi introducem tava in cuptorul incins pentru 8-10 minute pana capata o culoare aurie.
Lasam biscutii sa se raceasa, dezlipim cu grija hartia si ii asezam cu fata in jos.Topim ciocolata si cu ajutorul unei pensule acoperim biscuitii cu ciocolata.Lasam sa se intareasca ciocolata , apoi ii savuram.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii