Boccelute cu carne tocata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Boccelute cu carne tocata

Ingrediente

  • -250g pulpa de porc tocata
  • -2 catei de usturoi
  • -un ou
  • -o lingurita cimbru macinat
  • -citeva fire de patrunjel tocat marunt
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Intr-un bol punem carnea tocata si ingredientele (usturoiul sa fie pisat).Amestecam bine si lasam la o parte.

Facem o coca de taietei, din ou si faina.

Sucim o foaie subtire pe care o taiem in patrate, pe fiecare patratel punem cate o lingurita de pasta pe care am facut-o din carne tocata.

Ungem marginele patratelor cu o pensula inmuiata in apa, apoi adunam colturile si facem o bocceluta.

Le presam intre degete sa se lipeasca si le punem sa fiarba la abur cam 20 de min.Cat asteptam sa fiarba, vom pregati un sos din:

-o lingura de pasta de tomate

-o jumatate de lingura de faina alba

-o lingurita de zahar

-o lingurita de delikat

-sare (daca mai trebuie)

-piper macinat

-o frunza de dafin

-175 ml.apa

punem toate ingredientele intr-o craticioara,le amestecam si le desfacem cu apa.Punem craticioara pe foc si lasam sa fiarba, pana ce sosul capata consistenta.

Cand totul este gata, pregatim o farfurie, punem sos si peste boccelutele cu carne.

Decoram cu patrunjel tocat marunt si servim cat sunt fierbinti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise