Boccelute de clatite cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Boccelute de clatite cu ciuperci

Ingrediente

  • 4 clatite gata preparate
  • 300 g ciuperci asortate
  • 2 linguri ulei
  • 200 ml smaintana
  • 1 ceapa mica
  • 1 fir praz
  • sare si piper
  • 1 varf cutit chimen pisat
  • 4 lingurite cascaval dat pe razatoare

Mod de preparare

Pentru acest mic dejun se incepe prepararea de cu seara.

Se pregatesc mai intai clatitele.

Se curata ciupercile si se taie bucati.Se toaca ceapa si se caleste in ulei,se adauga ciupercile si se calesc si ele.Se condimenteaza cu sare ,piper si chimen,se adauga putina apa(50ml).Se mai lasa sa fiarba la foc moale 10 minute pana se evapora toata apa.

Se taie prazul in 8 fasii de cate 20 cm si se opareste cu apa fiarta,apoi le trecem prin jet de apa rece-se vor folosii ca niste snururi-

Se umplu clatitele cu amestecul de ciuperci,iar desupra punem cscaval ras,se aduna marginile sub forma de bocceluta si se leaga cu foi de praz.Se unge o forma cu unt si se aseaza boccelutele,se acopera cu valuri de smantana si se dau la frigider.

Dimineata,se incinge cuptorul la 190 grade,se scoate forma din frigider si se da la cuptor pentru 12-15 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise