Se curata cartofii si se taie cubulete. Se pun la fiert in apa cat sa-i acopere, intr-o oala mai inalta, cu putina sare.
Peste cartofi se adauga varza creata (daca e congelata, se scoate acum din congelator, nu se lasa la decongelat inainte; altfel devine prea moale), iar peste varza se aseaza carnatul. Se acopera oala cu un capac iar cand apa incepe sa fiarba se da focul mic.
Separat, intr-o tigaie se pune kaizerul la prajit.
Atunci cand cartofii si varza sunt bine fierte (se verifica cu o furculita) se strecoara cu grija si se piseaza impreuna pana devin piure. Se adauga kaizerul prajit si crema de branza si se amesteca bine.
Se feliaza apoi carnatul si se amesteca cu restul mancarii.
Se serveste cald.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii