Ingrediente
Daca doriti ca bombitele sa fie de post folositi apa in loc de lapte., , 1 kg biscuiti, 1 kg lapte, 3 linguri cu varf cacao, 1 pachet margarina Rama, 200-300 g zahar (dupa gust)
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
19 voturi
Mod de preparare
Laptele se amesteca cu cacao, zahar si se pun la fiert sa se topeasca zaharul. Se adauga margarina Rama, iar dupa ce s-a topit se adauga cu biscuitii.
Cand compozitia s-a racit se formeaza gogosele rotunde ca bombitele si se dau prin cacao amestecat cu zahar si nuca pisata.
Se pot servi si cu frisca deasupra.
Nadia , 11 octombrie 2009
Sunt tare bune!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009
CRED CA ESTE UN DELICIU.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009
Multumesc...
vera (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009
bune,chir ca le voi incerca!
mirey (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009
Simplu si bun!