Bomboane Brigadeiro

Bomboanele Brigadeiro sunt niste bomboane ciocolatoase.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Bomboane Brigadeiro

Ingrediente

  • 380 ml lapte condensat
  • 50 gr. cacao
  • 50 gr. unt (depinde și cât de mari le modelați).
  • Pentru decor am folosit nucă de cocos, inimioare în ton cu sărbătoarea iubirii și ornamente colorate de la Dr. Oetker. Si... ingredientul secret: DRAGOSTE!

Mod de preparare

Bomboanele Brigadeiro sunt niște bomboane ciocolatoase, cu o consistență ușor lipicioasă, foarte populare în Brazilia, țara de origine, și se pregătesc foarte ușor.

Mod de preparare:

Am pus într-o cratiță antiaderenta laptele condensat cu untul și cacaua și am fiert la foc mic amestecând continuu până s-a îngroșat și a căpătat o consistentă lipicioasă.

Cu lingura am strâns compoziția în mijlocul cratiței și am dat la frigider câteva ore ca să se întărească, după care am modelat bomboanele cu mâinile unse cu unt. Le-am decorat cu inimioare și ornamente colorate și le-am așezat frumos în hârtii pentru bomboane, apoi într-o cutie cu inimioare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise