Bomboane de ciocolata cu umplutura crocanta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Bomboane de ciocolata cu umplutura crocanta

Ingrediente

  • *50g ciocolata cu lapte
  • *100g ciocolata amara
  • *50g alune prajite+alune intregi
  • 10g unt
  • 50g nutella

Mod de preparare

Topim ciocolata cu untul intr-o craticiora pe foc mic;

Luam de pe foc craticioara si adaugam alunele faramitate si nutella;

Luam o tava tapetata cu hartie,asezam gramajoare din compozitia pregatita,asezam o aluna intreaga pe fiecare gramajoara,si introducem tava in frigider cam 10 minute;

Intre timp topim ciocolata amara,iar cand gramajoara crocanta s-a solidificat,o acoperim cu ciocolata amara topita;

Introducem la frigider,iar dupa racire se pot servii!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise