autor:

» » Aluaturi si Foietaje

Bomboane de pom cu spanac

Autor: ladydi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 decembrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ladydi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 decembrie 2016

Ingrediente
1 pachet de aluat, 200 g spanac conservat, 100 g branza de capra, 100 g iaurt cremos, 25 g unt, 50 g seminte de dovleac, 30 g chia

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Scurgem bine spanacul si il calim in unt. Cat se racoreste spanacul calit amestecam branza de capra, maruntita, cu iaurtul, pana devine o crema. Punem crema de branza peste spanac, omogenizam si

adaugam semintele de chia si de dovleac. Foaia de aluat o taiem dreptunghiuri pe care le mai intindem cu sucitorul Luam fiecare dreptunghi de aluat, punem o lingurita de compozitie de spanac in mijlocul dreptunghiului, aducem fiecare margine peste umplutura, apoi rasucim la capete precum bomboanele de pom. Asezam bomboanele in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu ou batut si dam la cuptorul preincalzit pana se rumenesc frumos. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane de pom cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
“Sfiha” sau  “Lahm bi’ajin”-Placinte  cu carne –specific tarilor arabe

“Sfiha” sau “Lahm bi’ajin”-Placinte cu carne –specific tarilor arabe

Faina se amesteca 2 minute cu drojdia instantanee; se adauga apoi restul ingredienteleor si se framanta

37 voturi    17 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Biscuiti spritati

Biscuiti spritati

Se amesteca toate ingredientele (untul trebuie sa fie tinut in bucatarie) Se lucreaza doar cu furculita,

114 voturi    35 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 pachet de aluat
  • 200 g spanac conservat
  • 100 g branza de capra
  • 100 g iaurt cremos
  • 25 g unt
  • 50 g seminte de dovleac
  • 30 g chia

Raporteaza reteta

Retete
de ladydi
Micul dejun al campionilor

Micul dejun al campionilor

Amestecam intr-un bol toate cerealele, adaugam fructele uscate, laptele caldut, chia si rondele de

1 vot    0 comentarii
10 min
Mancaruri pentru copii
Omleta cu loboda a la Diana pentru mic dejun

Omleta cu loboda a la Diana pentru mic dejun

Spalam loboda si o taiem marunt, o punem intr-o tigaie la prajit, fara ulei, doar cu putina sare

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri pentru copii
Salata de napi cu oua de prepelita a la Diana - Mic dejun satios

Salata de napi cu oua de prepelita a la Diana - Mic dejun satios

Fierbem ouale de prepelita si le lasam sa se racoreasca. Intre timp, curatam napii si ii taiem cubulete.

0 voturi    0 comentarii
20 min
Salate
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Paine impletita