Lasam untul sa se topeasca la temperatura camerei.Amestecam cu zaharul pudra (daca laptele praf este neindulcit,daca laptele este indulcit nu mai adaugati zahar).Urmeaza sa adaugam laptele praf si sa amestecam bine.Pregatim napolitana pisand-o bine sau cu ajutorul unui robot de bucatarie o sfaramam.O adaugam peste compozitia noastra si desfacem fiolele de esenta si le turnam peste crema .In cepem cu modelarea bombonelelor,formand bilute de dimensiune mica,adaugam in mijloc o migdala si o dam prin nuca de cocos rasa.Le punem in forme pentru bomboane.La fel procedam cu retsul cremei pana se tremina.Se baga la frigider sa se mai intareasca si se servesc.Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii