1. Se sfarama fin cerealele cu scortisoara in blender.
2. Intr-un vas, se amesteca bine cerealele sfaramitate, musli, branza, iaurtul, zaharul pudra, mierea si esenta de pere.Se poate adauga 1 lingura de cacao sau Nesquik in compozitia pentru a face bomboane de ciocolata.
3. Se fac bomboanele, luand cate o lingura de amestec cu cereale.Se aplatizeaza putin, se pune in mijloc o bucatica de ciocolata, apoi i se da forma de bila.Se repeta procedura cu restul de amestec de cereale.Se dau bomboanele la congelator 15 minute.
4. O parte din bomboane se pot scufunda in sos de ciocolata, iar o parte se pot imbraca in pasta de zahar colorata.Se decoreaza, dupa fantezie cu bombonele si sos de ciocolata (se pot folosi si alune prajite, apoi maruntite).Cand sunt gata, se dau la congelator pana se va intari sosul de ciocolata.
:) Pentru mai multe retete noi delicioase nu ezitati sa vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii