Ouale intregi se bat cu zaharul pana devin cremoase, laptele se pune pe foc, amaretti se sfarama cu mainile, se pregatesc formele sau forma de tort, sau de chec, unse cu caramel. In crema de oua se adauga cacao, se amesteca bine, urmeaza amaretti sfaramati, iar la sfarsit laptele cald.
Compozitia se toarna in formele unse, dupa care le introducem la cuptor 100°C, intr-o tava in care a fost pusa apa (bain-marie), timp de 20'. Se servesc cu frisca batuta si cu amaretti sfaramati.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii