Se pune carnea de pui la fiert in apa. Cand carnea de pui a fiert se pun legumele tocate marunt,iar ceapa solzisori mici. Acum se lasa sa fiarba la foc potrivit legumele. Am pus si condimente,cimbru, delikat si piper dupa gust. Si fiindca nu-mi mai incapeau in oala aia am rasturnat borsul intr-o oala mai mare. Dupa ce au fiert si legumele, se pun si rosiile tocate marunt-marunt. Apoi se adauga si fideaua. Borsul se fierbe separat intr-o oala. Galbenusurile se amesteca cu smantana. Se pune si borsul fiert aproape de sfarsit,se mai lasa 5-10 minute si se ia de pe foc. Se ia doua polonice din bors si se pune intr-un castronel si se amesteca cate putin cu smantana amestecata cu galbenusurile de ou. Cand sa incorporat din ciorba cu smantana se pune in oala si se amesteca mereu sa nu se branzeasca. La sfarsit se pune si patrunjelul tocat marunt. Se amesteca bine si asta-i borsul meu.
Va doresc pofta buna!!!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii