In oala cu ulei, se calesc ceapa, ardeiul.
In oala cu ulei, se calesc ceapa, ardeiul, taiate marunt, apoi morcovul, pastarnacul, dovlecelul, taiate cubulete mici sau rase, se amesteca apoi cu pasta de rosii, pasta de ardei, varza taiata fin, cartofii cubulete,1 lingura rasa cu sare si 2 l de apa. Se amesteca totul si se lasa pe foc mic, cu capac.
Dupa ce totul este fiert, se adauga verdeata taiata marunt, se completeaza oala cu apa, se potriveste de gust, se adauga crenguta de cimbru, iar cand incepe sa clocoteasca, se adauga si corcodusele spalate.
Cine doreste, poate adauga 1 cana cu bors, dar nu mai mult; cand corcodusele au iesit la suprafata, semn ca sunt fierte, se adauga ouale batute, se opreste focul si se pune capac.
Eu niciodata nu amestec dupa ce am pus in bors oua batute, pentru ca-mi plac zdrentele care se formeaza.
Se serveste cum altfel, decat rece si cu ceapa verde!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii