Bors cu ciuperci pleurotus

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Bors cu ciuperci pleurotus

Ingrediente

  • un morcov
  • o ceapa
  • o radacina pastarnac
  • o radacina patrunjel
  • o felie telina
  • 300 g ciuperci pleurotus
  • o ingura zarzavat cu ardei si rosii
  • 5 linguri ulei
  • bors acru
  • sare, piper,patrunjel verde

Mod de preparare

Incingem uleiul in vas, adaugam legumele date pe razatare sau la robot.Unduim impreuna 5 minute, adaugam apa,lasam sa fiarba 15 minute.Intre timp curatam, spalam si tocam marunt ciupercile.Le adaugam in vas la fiert impreuna 15 minute, apoi adaugam zarzavatul din borcan si borsul.Dupa 5 minute, presaram cu patrunjel verde si se poate servi.(In zile de frupt se serveste cu smantana)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise