Bors cu de toate

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Bors cu de toate

Ingrediente

  • 3 legaturi loboda
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatua patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura leustean
  • 1 arei
  • 1 gogosar
  • 1 morcov
  • 1 radaina telina
  • 1 ceapa
  • zeama in care a fiert spanacul
  • bors acru di tarate
  • 5-6 linguri ulei
  • sare,piper

Mod de preparare

Calesc usor ceapa, adaug legumele date pe robot, le calesc 2-3 minute impreuna, adaug zeama in care a fiert spanacul,le las sa fiarba. Adaug loboda si leusteanul taiate marunt. Cand legumele sunt fierte,condimentez, acresc dupa gust, presar cu verdeata. Serim cu smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise