autor:

amalia

» » Borsuri si Ciorbe

BORS DE MERE

Autor: amalia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: amalia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2016

Ingrediente
500g de mere, 1 ou, 30g de faina, 30g de unt, 2 rosii, 100g de smantana, 2 cepe, sare, piper, 2 fire de leustean verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Ceapa se taie marunt si se inabusa in ulei incins. Se presara apoi faina si merele taiate cubulete, rosiile decojite si tocate marunt, sare si piper dupa gust si o jumatate de litru de apa.
Cand merele s-au inmuiat se adauga verdeata tocata fin.
Se drege cu smantana si ou si se poate servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "BORS DE MERE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de gaina cu tocmagi

Bors de gaina cu tocmagi

Se transeaza gaina si se pune la fiert. Cand incepe sa fiarba se spumeaza bine si se lasa la

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE RATA

CIORBA DE RATA

Se portioneaza carnea de rata, se pune la fiert in apa rece, se arunca prima apa cand incepe sa fiarba.Se

44 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 500g de mere
  • 1 ou
  • 30g de faina
  • 30g de unt
  • 2 rosii
  • 100g de smantana
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • 2 fire de leustean verde

Raporteaza reteta

Retete
de amalia
Pasca fara aluat

Pasca fara aluat

Punem ouale intr-un castron suficient de mare, adaugam zaharul si zaharul vanilinat si batem bine

24 voturi    2 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Cheesecake cu ciocolata (la rece)

Cheesecake cu ciocolata (la rece)

Biscuitii digestivi se sfarama si apoi se adauga margarina topita. Amesteci bine pana cand obtii

24 voturi    1 comentariu
4h
Dulciuri diverse
TORT FESTIV DE REVELION

TORT FESTIV DE REVELION

1. Blat: Galbenusurile le freci spuma impreuna cu praful de sare si zaharul. Apoi bati albusurile

1 vot    0 comentarii
4h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

97 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Bors ucrainesc