BORS DE MIEL

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de oase de miel,
  • 1 legatura de ceapa verde,
  • 1 ceapa alba,
  • 4 cartofi,
  • 2 morcovi,
  • 1 legatura de stevie,
  • 1 legatura de loboda,
  • 3 rosii ,
  • 200 ml de suc de rosii,
  • 1 litru de bors,
  • 1 legatura de leustean, sare.

Mod de preparare

1. Se fierbe carnea cca.50 de minute pana cand se inmoaie.Se adauga legumele tocate marunt : ceapa, morcovul, cartofii, rosiile, stevia si loboda.

2.Cand legumele sunt fierte,se adauga sucul de rosii, borsul fiert inainte si sare dupa gust. Dupa ce se adauga borsul,se mai lasa sa dea intr-un clocot si se ia de pe foc. Se presara leusteanul tocat marunt si se serveste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise