Se curata zarzavatul se pune 6l de apa la fiert cu putin ulei cand a dat apa in fiert se pune ceapacuratata si data pe razatoare la fier timp de 5 min.
Dupa ce a fiet ceapa 5 min se adauga si retul zarzavaturilor si se lasa la fiert.
antre timp preparam perisoarele : amestecam 1 pachet de soia ( dupa ce lam fiert bine)cu o ceapa data pe razatoare delicat cimbru marar si 4 linguri de faina.
Se pune 1 mana de orez la inmuiat al vom pune la sfarsit la fiert .
Dupa ce a fiet zarzavatul adaugam orezul si perisoarele si borsul .Pofta buna !
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii