Ingrediente
1 kg cartofi, 1 leg.ceapa verde, 1 morcov, 1 ardei gras, 2 leg.loboda rosie, 2 leg.stevie, 1 dovlecel mic, 2 leg.patrunjel, 2 leg.leustean, 10 oua de prepelita sau mai putine de gaina, 1 cana sos de rosii, 1 crenguta cimbru uscat, 2 linguri orez, 1 l de bors, 20 ml ulei, sare, 1tija de telina
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
4 voturi
Mod de preparare
Dupa ce cartofii sunt fierti, se adauga orezul, borsul fiert separat, se potriveste de gust, se adauga crenguta de cimbru, leusteanul taiat marunt, iar cand incepe sa fiarba, se adauga cu grija ouale sparte intr-un bol. Dupa ce s-au intarit, se opreste focul si se serveste cu ceapa verde, dar cel mai bun se serveste rece.