1. Se spala pieptul de pui si se pune la fiert intr-un litru de apa cu o lingurita de sare. Se ia spuma bine si se mai lasa sa fiarba 20 minute.
2. Dupa 20 minute, se scoate pieptul si se adauga legumele intregi: ceapa, morcovul, pastarnacul, telina. Se lasa si legumele sa fiarba timp de 20-30 minute, iar apoi se scot.
3. Se adauga o mana de fidea, piper si cateva fire de cimbrisor salbatic.
4. Borsul se fierbe separat si se adauga in mancare. Eu fac de obicei mancarea mai acra, asa ca pun intotdeauna mai mult.
5. Pieptul de pui il taiem cubulete si il adaugam in bors.
6. Se presara cu leustean verde dupa ce oprim focul.
7. Se serveste cu paine prajita si cu putina smantana.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii