Bors de pui

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Bors de pui

Ingrediente

  • 2 morcovi potriviti
  • 1 bucata patrunjel radacina
  • 1 bucata pastarnac
  • jumatate ardei rosu (optional)
  • tacamuri de pui
  • 300 ml bors (puteti pune mai mult sau mai putin)
  • 200 gr orez
  • ulei pentru calit
  • verdeata (optional)
  • apa
  • sare, piper

Mod de preparare

Se curata si se spala legumele. Carnea se spala si se transaza ( eu i-am dat pielita jos).

Ceapa se taie marunt. Morcovul, patrunjelul si pastarnacul se dau prin razatoare, iar ardeiul se taie cubulete mici.

Se pun toate la calit in putin ulei (eu am folosit ulei de masline), se adauga carnea, se lasa si ea putin impreuna cu legumele, dupa care se adauga apa. Se lasa la fiert. Cand carnea este aproape gata, se pune orezul. Se mai lasa 15 minute sa fierba, dupa care se adauga borsul dupa gust. Se adauga sare si piper dupa gust. La sfarsit, se toaca verdeata marunt si se presara deasupra.

Se serveste cu smantana!

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise