Se spala bine puiul si se portioneaza,apoi il punem la fiert intr-o oala de 6 l.Dupa ce luam spuma,punem bucatile de carne in alta oala si strecuram zeama in care a fiert puiul,ca sa fie o zeama clara.Punem si zarzavatul tocat la fiert,adaugam si vegeta(fara sare).Dupa ce legumele au fiert,adaugam si borsul deja incalzit.Lasam sa mai dea cateva clocote,potrivim de sare si lasam sa se raceasca putin ciorba cu un capac deasupra.Separat batem cele 4 oua si tocam patrunjelul marunt.Cam dupa 20 de minute adaugam si ouale batute spuma in ciorba si patrunjelul verde.Pun in ciorba cam jumatate dintr-o legatura de patrunjel si restul pe care l-am tocat pun in farfurie de cate ori servesc ciorba,ca sa fie verde,frumos si proaspat.Pofta buna !!!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii