Asez carnea curatata in apa rece,las sa dea un clocot. Schimb apa, adaug legumele si condimentele. Cand carnea este fiarta, strecor supa. Iau carnea de pe oase,o adaug in supa, odata cu legumele tocate marunt.
Separat fierb taiteii de casa. Strecor taiteii, clatesc cu apa rece, apoi adaug la ciorba pe care o acresc cu bors de putina.Presar patrunjel verde, servim dreasa cu smantana, dupa preferinta.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii